Προώθηση Τοπικής Επιχείρησης - Local SEO

webmeta localseoΤο Local SEO απευθύνεται σe χρήστες που ψάχνουν στοχευμένα αποτελέσματα και δίνουν περισσότερη έμφαση στην περιοχή. Για παράδειγμα η αναζήτηση που ενδέχεται να πραγματοποιηθεί, μπορεί να είναι με τις λέξεις κλειδιά «γυναικεία παπούτσια Ιεράπετρα» ή «μέλι Σητείας» ή «έπιπλα Αθήνα» κ.α

Έτσι λοιπόν γίνεται αμέσως αντιληπτό, ότι οι κινήσεις που προβαίνει η WebMeta είναι συγκεκριμένες και «περιορισμένες» σε τοπικό επίπεδο.  Το πρώτο βήμα και πιο ουσιαστικό  για τα μέλη της εταιρείας μας, είναι η καταχώρηση της επιχείρηση στο Google My Business ή στο Google Map, έχοντας ως στόχο την εμφάνισή της στα τοπικά αποτελέσματα του Google Search (μηχανή αναζήτησης Google).  

Το δεύτερο μας βήμα είναι να ασχοληθούμε με λέξεις κλειδιά, οι οποίες περιέχουν μέσα σε αυτές, την τοποθεσία και την «ιδιότητα της επιχείρησης» π.χ Ierapetra Rent a Car για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ιεράπετρα. Κοιτάζουμε λοιπόν τα κλειδιά που έχουμε επιλέξει να "δουλέψουμε" να εμφανίζονται στα Headings, στο domain εάν είναι εφικτό, στα alt text των εικόνων και γενικώς στα κείμενα.

Κεντρικός μας στόχος, είναι η επιχείρησή σας να είναι στην πρώτη σελίδα στις τοπικές αναζητήσεις και στην WebMeta έχουμε την συνεχώς εξελίξιμη τεχνογνωσία για να το πετύχουμε. Κάντε την έρευνά σας και δείτε, είστε στην πρώτη σελίδα της Google; Αν όχι, τότε σίγουρα είναι κάποιος ανταγωνιστής σας και τότε σίγουρα εκπληρώνει τους στόχους του, από καλύτερη θέση.

Quick Link

Contact Info

Τηλέφωνο: +30 6937224632 | +30 6984468717

Fax: +30 2842 11 3003

Email: info@webmeta.gr

Ιεράπετρα Τ.Κ 72200

Social Share